Börja ladda

Vi hjälper dig när du vill börja ladda elbilen

Elbilen är framtiden på vägarna och vi hjälper dig att börja ladda! HRB Installation erbjuder smidiga och kostnadseffektiva laddstolpar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och parkeringsbolag.

Hos oss hittar du vad du behöver när det är dags att börja ladda elbil. Marknadens bästa laddstationer hjälper dig att ta steget in i en grönare framtid. Vi förlitar oss därför på de bästa produkterna från marknadsledande och välrenommerade leverantörer. Det ska vara enkelt och tryggt att börja ladda med oss.

Börja ladda elbilen med oss – stora fördelar

  • Priset. Vår jämförelse från 2019 visar att det blir 90,3 procent billigare att ladda elbilen jämfört med bensinpriset.

  • Med våra laddboxar kan du ladda för 70 kilometers körning på en timmes laddning.

  • Du kommer att få tillbaka 50 procent av hela investeringen, inklusive laddbox och installation.

Ladda elbilen på ett säkert sätt

Hur laddar man enkelt hemma? Det är en av de frågor om laddstolpar vi oftast får.
Viktigt är att använda certifierade laddstolpar och inte stoppa in laddsladden i vanliga eluttag, det kan orsaka brand och leda till problem med försäkringen.

I villkoren för hemförsäkringar finns ofta krav på att elektriska installationer ska vara installerade på ett fackmannamässigt sätt, det vill säga av en certifierad elinstallatör. Om en ej korrekt installerad laddstation börjar brinna riskerar du att få en lägre ersättningsnivå vilket i sin tur kan leda till stora ekonomiska förluster. Dessutom är det viktigt att veta att risken för fel blir ännu större om man använder skarvsladdar eller timers.

Låt oss installera din laddstation – vi lovar att du kommer att få tillgång till kvalitativa produkter installerade av kunniga installatörer.

Vi hjälper dig att ta steget mot fossilfritt bilkörande