BRF

Laddstolpe – en smart investering för din BRF

Intresset för elbilar ökar varje år. Vill du och dina grannar i din bostadsrättsförening ha tillgång till smarta och ekonomiska laddstolpar?

Välkommen att kontakta oss – vi erbjuder en flexibel laddningslösning med rättvis kostnadsdelning för de boende där vi dessutom erbjuder löpande service och underhåll.

Laddstolpe för BRF – några fördelar

  • Medlemmarna får chansen att köra miljövänligt på vägarna.

  • BRF:en blir mer attraktiv och värdet på bostadsrätterna ökar om fler får möjlighet att ladda elbil.

  • Med hjälp av våra moderna laddstolpar får föreningen ett mycket bättre utnyttjande av den befintliga elen.

  • Det är enkelt att komplettera med flera laddstationer när flera av föreningens medlemmar behöver möjlighet att ladda elbil.

  • Ni behöver inte installera nya nätverk vilket ger lägre kostnader.

El är biltrafikens framtid

Att trafikens framtid är elektrisk är det ingen tvekan om – låt oss hjälpa din bostadsrättsförening att ta steget in i framtiden genom att ladda sina elbilar med en laddstolpe.

Vi använder alla våra kunskaper och erfarenheter för att stödja utvecklingen mot en grönare framtid med säkra och skalbara lösningar för elbilsladdning. Vi projekterar, installerar och utför service på marknadens bästa laddstolpar för bostadsrättsföreningar i hela Sverige. För att uppnå högsta möjliga kvalitet arbetar vi alltid med högkvalitativa och marknadsledande produkter från ledande leverantörer.

Laddstolpe BRF – steg för steg

Börja med att kontrollera hur intresset ser ut i er bostadsrättsförening. Hur många kör elbil och hur många kan tänka sig att börja inom några år. Ta sedan upp frågan med styrelsen och försök få till ett beslut om laddstolpar till föreningen

Om föreningen äger parkeringsplatsen behövs inget bygglov. Om föreningen inte äger marken krävs en överenskommelse med markägaren.

Det är även viktigt att komma fram till vem som ska finansiera installationen, BRF:en själv eller de boende genom högre parkeringsavgifter? Dessutom finns det flera sätt att ta betalt för den el som den enskilde medlemmen förbrukar för att använda bilen.

När vi har rett ut dessa finansieringsfrågor och beslut har tagits om att installera laddboxar är det dags att beställa en offert. Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast med ett offertförslag.

Boka in ett platsbesök

Nästa steg är att boka in en platsbesök där vi kontrollerar förutsättningarna i er förening och ni får också chansen att svara på frågor. När vi har rett ut alla viktiga frågor är det dags för installation av våra laddstolpar. Vi avtalar en tid och installerar sedan stationerna - hur lång tid det tar beror på hur många laddpunkter det handlar om. Det kan handla om allt från en dag till en vecka.

Låt oss hjälpa din bostadsrättsförening att ta klivet in i en grönare framtid genom att installera laddstolpar för elbil.

Vi hjälper din bostadsrättsförening mot en grönare framtid