Om oss

Om företaget

HRB installation är experter på att leverera, installera och serva laddstationer för elbilar i Stockholm. Något som vi vet att det finns ett stort behov av i en tid då miljön allt mer står i fokus. Det är helt enkelt viktigt att det finns gott om laddstolpar och att folk vet var de finns.

Därför levererar vi moderna, säkra och kostnadseffektiva laddstolpar till privatpersoner, företag, parkeringsföretag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vi är det självklara valet för dig som vill förbättra möjligheten att ladda elbilar. Hos oss hittar du kompetenta, utbildade och erfarna elektriker som utför alla jobb med service och säkerhet i fokus.

En del av en miljövänlig framtid

Laddstationer är en del av framtidens miljövänliga elbransch och den vill vi vara en del av. Vi levererar gröna och hållbara lösningar och arbetar alltid med hög kvalitet och kostnadseffektivitet i fokus.

Våra samarbeten bygger på långsiktighet och ett stort förtroende mellan oss och kunderna. Det innebär bland annat att vi arbetar för att alltid leva upp till följande punkter:

  • Vi håller vad vi lovar.

  • Vi strävar efter att ha en god kommunikation med kunderna – ärligt och öppenhet är alltid i fokus.

  • Innovation och framtidstänkande är i centrum för vår verksamhet.

Laddstolpar för en hållbar framtid