Våra produkter

Här berättar vi mer om några av våra laddboxar.

ZAPTEC PRO - 22kW

En laddbox för dig som vill ha bästa möjliga teknologi och mjukvarulösning. Detta är en laddbox med inbyggd 4G och dynamisk lastbalansering. I Zaptec Pro medföljer laddboxen och en bakplatta som du kan fästa den på väggen med. Installationen måste givetvis utföras av en behörig elektriker. 4G-internetuppkopplingen möjliggör uppkoppling i alla miljöer – du behöver alltså inte installera någon separat nätverkslösning. Systemet är alltid online och mjukvaran uppdateras automatiskt.

Vi erbjuder även andra miljövänliga och effektiva laddboxar från Zaptec, ett norskt företag som är ledande inom detta område.

Produkter ZAPTEC PRO - 22kW

EASEE - 22kW

Denna laddbox är en av de populäraste – och snyggaste – varianterna för hemmabruk på dagens marknad. Den är smart och uppkopplad mot nätet via wifi och 4G och mjukvaran uppdateras kontinuerligt via molnet. Med denna box kan du ladda upp till 10 gånger snabbare jämfört med ett vanligt uttag. Den är dessutom dynamisk och laddar med den högsta tillgängliga kapaciteten. Easee är i genomsnitt 69 procent mindre än andra laddboxar med samma eller större funktionalitet. Den väger endast 1,5 kilo och är mycket enkel att hantera.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra laddstationer!

Produkter EASEE - 22kW

Vi erbjuder de bästa laddboxarna från Zaptec och Easee