Laddstolpe för företag

Mot en grönare framtid

Allt fler tjänstebilar körs idag med elektricitet. Detta gör att det ställs allt högre krav på svenska företag att erbjuda sina anställda laddstationer där bilarna kan laddas på ett säkert, effektivt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.

Är du intresserad av att installera laddstolpar på ditt företag? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dina anställda på vägen mot en fossilfri framtid.
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Du får tillgång till ett komplett paket

När ditt företag anlitar oss för att installera laddstolpar får du tillgång till en komplett paket. Våra erfarna och kunniga installatörer är med dig hela vägen – kundbesök, projektering, installation och driftsättning. Vi kan erbjuda laddstolpar från ledande leverantörer som är perfekta lösningar för företag. För att ditt företag ska få en så bra tjänst som möjligt arbetar vi med den modernaste tekniken och installerar själva för en kostnadseffektiv leverans.

laddstolpe för företag

Några starka skäl för företag att installera laddstolpar

  • Det ökar företagets miljöprofil och ger ny attraktionskraft – inte minst med tanke på framtiden.

  • Företaget är i miljömässig framkant genom att främja utvecklingen av miljövänliga drivmedel.

  • Dina anställda för möjlighet att välja mer kostnadseffektiva fordon.

  • Ditt företag kan få bidrag till laddstationerna genom det så kallade klimatklivet.

Ladda bilen när du jobbar

Om du vill att dina anställda ska kunna ladda sina elbilar samtidigt som de arbetar så ska du kontakta oss. Vi kan lägga upp systemet så att strömmen fördelas jämnt mellan laddstationerna – på det sättet kan elnätets kapacitet utnyttjas maximalt.

Laddstolpar är en smart investering för ett företag. Kostnaderna för installation och förbrukning vägs upp av bekvämligheten för anställda och kunder – och ditt företag får en miljöstämpel som gör det mer attraktivt för kunder, anställda och samarbetspartners.

Våra laddstationer är anpassade för nordiska väderförhållanden och tål kyla, snö och regn. Stationerna är framtagna i enlighet med nordiska kvalitetskrav och godkända enligt svensk standard.

Vi hjälper dig att ta steget mot fossilfritt bilkörande