Våra tjänster

Ladda elbil hemma

Funderar du på att skaffa elbil? Då behöver du en laddstation – och vi kan hjälpa dig med det. Vi levererar, installerar och berättar för dig hur din laddstation fungerar. Våra stationer passar till alla elbilar och hjälper dig mot en en bekymmersfri, smidig och säker laddning i vardagen.

Det är mycket viktigt att du har en egen laddstation om du skaffar elbil. Husets vanliga eluttag bör inte användas för detta ändamål. Brandrisken är stor om man laddar en elbil på hög effekt under lång tid i ett vanligt uttag, medan laddstationer är framtagna för att klara höga effekter under längre perioder. Dessutom är det enkelt och bekvämt att koppla in elbilen på laddning där hemma.

Ladda elbil – bostadsrättsförening

För en BRF är det enkelt och smart att investera i gemensam infrastruktur för att ladda medlemmarnas elbilar. Antalet elbilar i Sverige ökar stadigt – och då blir behovet av laddstationer självklart också större. Den bästa platsen att ladda en elbil är på den ordinarie parkeringsplatsen – därför är det som bostadsrättsförening eller fastighetsägare viktigt att kunna erbjuda de boende lättillgängliga laddplatser.

Vi kan erbjuda laddstationer för såväl platser i garage som på utomhusparkeringar. Att installera laddstationer i en bostadsrättsförening är inte bara ett lyft för miljön och de boende – det höjer även värdet på hela bostadsrättsföreningen. En riktigt bra investering för framtiden helt enkelt.

Ladda elbil – parkering

Med vår hjälp kan du förvandla din parkeringsplats till en lönsam tankstation för elbilar. Behovet av laddstolpar ökar ständigt i Sverige och genom att installera laddstolpar säkrar man upp inför framtiden. Vi installerar laddstolpar från ledande fabrikat – säkra och tåliga produkter som är anpassade för det nordiska klimatet. Vi erbjuder dessutom både installation och support – med oss kan du känna dig trygg i att ledningssystemen kommer att fungera.

Våra laddstationer är flexibla och kan placeras på ett flertal sätt. Montering kan göras på husväggar, pelare, lyktstolpar eller någon annan lämplig anordning. Vi hittar lösningen som passar på din parkering!

Ladda elbil – företag

Allt fler köper elbil – det gör att behovet av elbilar ökar även på svenska företag. Vi hjälper dig att utrusta din arbetsplats med laddstationer som säkrar en säker och kostnadseffektiv laddning. Det har aldrig varit smidigare att ladda elbilen på jobbet.

Vi tar hand om hela installationen av laddstolpar för ditt företag. Vi inleder med ett kostnadsfritt besök ute och hos ditt företag där vi inspekterar vilka förutsättningar som finns och vilka önskemål du har. I en nära dialog med dig lägger vi upp en plan för hur laddningen ska se ut på ditt företag. Vi garanterar en personlig kontakt som ger trygghet och service och hjälper ditt företag mot en grön framtid med elbilar.

Laddstationer för privatpersoner, BRF, parkeringar och företag