Laddstolpe för privatpersoner

Miljövänligt och ekonomiskt med prisvärda laddstolpar

Vi hjälper privatpersoner i Stockholm med omnejd att installera laddstationer för hemmet. Våra lösningar är flexibla och passar alla elbilar – vi kan garantera en bekymmersfri, enkel och säker laddning.

Hör av dig via formuläret nedanför om du är intresserad av att installera en laddstolpe i hemmet!
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

En nödvändighet för elbilsägaren

En laddstolpe är en nödvändighet för privatpersoner som skaffar elbil. Du bör absolut inte använda husets vanliga uttag för elbilsladdning med hög effekt under lång tid. Risken för brand är allt för stor. En laddstation är till skillnad från vanliga eluttag konstruerad för att klara höga effekter under lång tid. Dessutom är det enkelt och smidigt att koppla in bilen på laddstationen därhemma. Det är bara att ladda och köra!

laddstolpe för privatpersoner

Vi har allt du behöver för att ladda din elbil

Hos oss hittar du allt som behövs för att ladda en elbil. Marknadens bästa laddstationer från ledande och välrenommerade leverantörer ger dig en bra start på en grönare framtid. Att ladda en elbil hemma ställer en del krav. I villkoren för hemförsäkringar är det vanligt med krav på att laddstationerna ska vara installerade på ett fackmannamässigt sätt av en certifierad installatör. Om en laddbox som inte är korrekt installerad börjar brinna riskerar du att få en lägre ersättningsnivå och en rejäl ekonomisk förlust.

Om du låter oss installera din laddstation så slipper du dessa problem – våra installatörer är kunniga och vi arbetar endast med de bästa produkterna på marknaden.

Stora fördelar för privatpersoner att ladda elbilen hos oss

  • Priset. Att ladda elbilen blir väsentligt billigare jämfört med bensin.

  • Räckvidden. En timmes laddning räcker för körning i 70 kilometer med våra laddboxar.

  • Ekonomin. På sikt kommer du att få tillbaka 50 procent av investeringen, inklusive själva laddboxen och installationen.

Vi hjälper dig att ta steget mot fossilfritt bilkörande