Laddstolpe för fastighetsägare

Ge dina hyresgäster möjlighet att ladda bilen

Antalet laddningsbara elbilar ökar för varje år som går. Är du en fastighetsägare och vill öka värdet på din fastighet, bidra till ett fossilfritt samhälle samt erbjuda dina hyresgäster att ladda bilen när den står parkerad?

Välkommen att kontakta oss via formuläret nedanför för en offert på installation av laddstolpar vid fastigheten – glöm inte att du kan få bidrag på upp till 50 procent av laddningskostnaden.
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Vi kan anpassa laddstolpar till ditt elsystem

Att kunna ladda sin elbil där den står parkerad till vardags är en stor fördel. Ofta handlar det om en parkering som tillhör en fastighet där det ofta redan finns el framdragen, exempelvis för motorvärmare. Då går det enkelt att anpassa utrustningen för effektiv och smidig laddning av elfordon.

laddstolpe fastighetsägare

En komplett helhetstjänst

När du som fastighetsägare anlitar oss för att installera laddstolpar får du tillgång till en komplett helhetstjänst. Vi sköter hela arbetet från start till mål – från det inledande kundbesöket till projektering, installation, driftsättning och service. I vårt sortiment hittar du laddstolpar från de mest välrenommerade varumärkena – vi hittar den bästa lösningen för just din fastighet. Vi arbetar med den modernaste tekniken och installerar själva för kostnadseffektiv leverans.

Laddstolpe fastighetsägare – därför ska du satsa

  • Din fastighet får en stark miljöprofil – möjlighet att ladda elbilar är mycket attraktivt och lockande för hyresgäster.

  • Du hamnar i framkant miljömässigt genom att främja fossilfria drivmedel.

  • Dina hyresgäster får möjlighet att välja miljövänliga och kostnadseffektiva fordon.

  • Genom det så kallade Klimatklivet kan få bidrag som gör laddstolparna till en ännu bättre affär (mer om det nedan).

Vi kontrollerar fastighetens elsystem

Vi kan dessutom kontrollera om din fastighets elsystem klarar av laddstationer. Finns stolpar för motorvärmare underlättas installationen, de är lätta att ersätta med laddstationer. Men det finns också möjligheter att sätta upp laddstolpar på väggen eller på stolpar vid parkeringen. Vi hittar en lösning som passar din fastighet!

Vill du som fastighetsägare sätta upp laddstolpar kan du ansöka om ekonomiskt stöd genom Klimatklivet. Stöd till laddningsstationen ges med maximalt 50 procent av investeringskostnaden och med högst 20 000 kronor per laddpunkt.

Vi hjälper dig att ta steget mot fossilfritt bilkörande